Back-End Ontwikkelaar

24 - 40 uur
  • Vacaturenummer: Hurrey-0425
  • Opdrachtgever: Provincie Zuid Holland
  • Locatie: Den Haag
  • Aanbod: Tarief € 85
  • Opleiding: HBO
  • Duur: 2 augustus 2021 - 31 december 2022, 16 maanden
  • Aantal uur: Part-time, 24 - 40 uur

Wie zijn wij?

De afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) wordt steeds uitgedaagd door externe veranderingen en door interne behoeften en verwachtingen. I&A maakt samen met de provinciale gebruikers en partners keuzes om het gevoelige evenwicht te bewaren tussen de beschikbare middelen en het voorzien in behoeften, vernieuwen en innoveren. Uitvraag Back-end ontwikkelaar (DOS-2021-0004486) Pagina 3 van 11 De provincie Zuid-Holland beschikt over een Microsoft omgeving en een gevirtualiseerde desktop omgeving op basis van Citrix.

Opdrachtomschrijving

Voor de aankomende omgevingswet werkt de provincie aan het ontwikkelen van een omvangrijk project. Het project ‘Digi-V’ maakt onderdeel uit van het programma de ‘Altijd Actuele digitale Vergunning (AADV)’ heeft als doel om de eerste werkende versie van de digitale voorziening door te ontwikkelen waarmee AADV voor de omgevingsdienst DCMR ondersteund wordt. In dit project wordt de digitale voorziening DigiV ter ondersteuning van het regelbeheer van DCMR omgevingsdienst robuuster gemaakt en generiek toepasbaar voor meerdere omgevingsdiensten in de Provincie Zuid Holland. De provincie Zuid-Holland kiest ervoor om informatie ten aanzien van beleid in een zelf te beheren database omgeving op te slaan. De applicatie is in open source ontwikkeld met als doel om de broncode van software, die is ontwikkeld beschikbaar te stellen aan andere omgevingsdiensten. 

Je bent als back-end ontwikkelaar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de backend in technisch opzicht. Je ontwikkelt daarvoor zelfstandig op basis van bestaande eisen en wensen en levert dit op in de PZH/Azure omgeving. Je onderzoekt, ontwikkelt en adviseert hoe de informatievoorziening eruit komt te zien, zodat deze optimaal aansluit op bestaande en toekomstige werkprocessen. Je verleent ondersteuning bij het opzetten van de werkzaamheden die nodig zijn om software door te ontwikkelen en geschikt te maken voor (eind)gebruikers. Je helpt het projectmanagement bij de invulling van backend requirements en de realisatie daarvan. Je werkt actief mee aan het SCRUM-team. 

Dit ben jij?

  • Minimaal universitair werk- en denkniveau in de richting van software engineering. Aantoonbaar d.m.v. werkervaring waaruit blijkt dat de aangeboden kandidaat een zelfstandige, proactieve rol heeft gehad, waarbij de breedte en diepte van de werkervaring op het gebied van Software Engineering duidelijk is;
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met Python 3 ontwikkeling;
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met webtechnologieën;
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met Postgresql en relationele databases;
  • Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met GIT en CD/CI ontwikkeling;
  • Aantoonbare werkervaring met Azure devops, GIS en Geoserver.

Overige

  • De interviews vinden plaats op 15 juli 2021.

Dit zijn wij

Hurrey is een bemiddelingsbureau voor hoogopgeleide professionals in IT. Vanuit ons kantoor in Hoorn ondersteunen wij organisaties in heel Nederland die tijdelijk meer capaciteit en kennis nodig hebben. Onze snelheid is onze kracht. Met een up-to-date netwerk van professionals helpen wij organisaties snel hun capaciteitsprobleem op te lossen. Hierdoor zien opdrachtgevers en kandidaten ons als een energieke, betrokken en proactieve partner.

Laten we kennismaken

Krijg je energie van deze functieomschrijving en pas je in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact. Je hoeft niet te reizen. We spreken af bij een Van der Valk hotel bij jou in de buurt. De koffie is voor onze rekening. Maak vandaag nog een afspraak via telefoonnummer 085 06 00 587 of mail naar info@hurrey.nl.

De reactietermijn van deze opdracht is gesloten op maandag 12 juli 2021.

Maak de volgende stap in jouw carrière

Zoek jij als professional echt
een uitdagend project? En ben je net als wij energiek, enthousiast en betrokken?
Dan maken we graag kennis met je. Lees meer over onze werkwijze.